Turkish CLASIS

Am deschis Turkish Clasis pentru ca am fost cuceriti de bucataria turceasca traditionala si ne-am dorit sa o facem cunoscuta bucurestenilor si celor care viziteaza orasul, oferindu-le o experienta desavarsita in materie de gust si arome, o calatorie orientala care sa ii duca cu gandul la Bosfor sau la Mediterana.

Captioned Image


Captioned Image


Captioned Image


Descopera adevarata bucatarie turceasca din inima Bucurestiului!

image

Restaurant Turkish Clasis 

Gastronomia romana si cea turca au foarte multe in comun si acesta este motivul pentru care stim sa apreciem, sa redescoperim si sa comparam fiecare fel.

In restaurantul nostru am creat decorul si atmosfera specifica si am tinut sa pastram autenticitatea si intregul proces de preparare a delicioaselor feluri angajand o echipa completa de bucatari turci, care stiu cel mai bine cum sa asesoneze si sa combine ingredientele speciale, de cea mai buna calitate, pentru a obtine exact acel gust din restaurantele din tara lor de bastina.

image

Restaurant Turkish Clasis

In meniu regasim preparate care ne aduc aminte de mancarea de la mama de acasa, dar cu gust aparte dat de talentul si pasiunea celor din bucatarie si de felul in care pregatite. Meniul este disponibil si prin serviciul de livrare.

Restaurantul gazduieste orice tip de eveniment, iar organizarea fara cusur este specialitatea noastra. Daca doriti sa iesiti din tipar, sa oferiti invitatilor dumneavoastra un adevarat festin si momente de neuitat petrecute in traditia unuia dintre cele mai ospitaliere popoare, asa cum stim cu totii ca sunt turcii, va invitam la Turkish Clasis!